Mesec u ITju

ITkonekt 2019 - Mesec u ITju

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica. Jednom godišnje, okupljamo celu IT scenu na jednom mestu na ITkonekt događaju. ITkonekt događaj je sačinjen od nekoliko delova koji se paralelno dešavaju: IT sajam zapošljavanja, IT konferencija, Gejming deo, Priče u IT-ju i razne radionice i sporedna dešavanja.

Sarađujemo sa preko 150 IT kompanija, više od 12000 IT stručnjaka, i preko 150 stranih i domaćih predavača koji su nastupali na našim konferencijama, kao i velikim brojem IT organizacija i medija.

Nakon Nedelje u IT-ju 2018, ITkonekt 2019 je prerastao u Mesec posvećen IT-ju. Obeležili smo ceo mesec posvećen najbrže rastućoj industriji Srbije i Balkana. Pokazali smo veličinu i značaj IT scene širom Srbije. Osim Beograda, okupili smo IT zajednice u još nekim gradovima i rastućim IT centrima Srbije i regiona kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac i Zagreb.

ITkonekt 2018 – Nedelja u ITju

Po prvi put u Srbiji 2018. godine smo organizovali celu nedelju posvećenu IT industriji. U tri velika IT centra, Beogradu (14. i 15. aprila), Nišu (17. april) i Novom Sadu (20. i 21. april) okupili smo tri IT scene. U svakom od tri grada paralelno se održavao IT sajam zapošljavanja i Fullstack konferencija za Frontend i Backend programere. U toku ovih nedelju dana, uspeli smo da okupimo preko 5500 IT stručnjaka, 25 inostranih i domaćih predavača, između ostalog IT stručnjake iz Google-a, Microsoft-a i PayPal-a, a na našim konferencijama u svim gradovima je govorio i kreator CSS-a. Na našim događajima, tokom ovih nedelju dana, predstavilo se preko 60 najznačajnijih IT kompanija Srbije.

Slide